torsdag, juli 10, 2014

Hotter then hell!

Det är så typiskt oss i lilla landet lagom, aldrig är vi nöjda. Idag har det varit gassande sol över hela Falkenberg. Någon nämnde den gamla KISS dängan "Hotter then Hell". Jo tack, we know! Efter ett snabbt uppstartsmöte slog vi upp vårt tält i centrala Falkenberg. Men efter en stund kunde vi konstatera att de flesta av stadens invånare och besökare så klart inte var och sprang på stan utan de var på vackra Skreastrand. Då är vi så klart där också! Så idag gav sig våra uppsökare ut längs stranden och informerade både badgäster och arbetande på och längst med strand.

Idag har vi träffat många sommarjobbare men det har inte varit något som har stuckit ut, vi har delat material och haft trevliga möten. Tältet har fått flera besöka från nyfikna turister och även fackliga vänner både från Falkenberg och semesterfirare från andra delar i Sverige, som mötte upp för att heja på oss en sväng, det är alltid kul!

Petter och Johanna vill passa på att slå ett extra slag för LO-ung hemsidan. Där hittar du massor av nyttig och viktig information för dig som jobbar extra eller är ny på arbetsmarknaden. Går du in och läser om fackets hjälptelefon så finns där något som heter LO-kompisar. Halland kan glatt stoltsera med inte bara en utan två utav dessa kompisar, Petter och Johanna.
Gå in på http://ung.lo.se/kompisar/kompisar/ och läs om varför just de gick med i facket eller när facket hjälpt dem.



Petter och Johanna bjuder på en #selfie.... I färg dessutom ;)



Inga kommentarer: