onsdag, juli 03, 2013

Veckans bottenrekord!

Skaraborgsgänget startade i Lidköping, där man också slog upp ett informationstält på torget tillsammans med massa torgförsäljare. Folksam var med och gav information i tältet och vi stod för en tipstävling där man kunde vinna biobiljetter. Tältet var välbesökt och mycket uppskattat.

Förutom att informera i Lidköping så åkte vi också till Grästorp och Götene. I Grästorp gjordes årets bottenrekord vad gäller ålder på en jordgubbsförsäljare, han var bara 13 år men detta var hans tredje sommar som han stod där utanför ICA och sålde jordgubbar berättade han glatt! Han var strålande glad och nöjd över detta och hade inga tankar på risker eller vad det innebär. Anställningsbevis visste han inte vad det är, när våra uppsökare frågade vem hans chef var, så såg han frågande ut och undrade om de menade?! Så de fick fråga efter han som kom med jordgubbarna och också tog hand om pengarna samt gav honom lön.

Lidköpingsnytt som är en webb-baserad tidning kom fram och gjorde en intervju i tältet, däremot papperstidningen NLT (Nya Lidköpings Tidningen) var inte intresserad i år heller trots att våra uppsökare pratade med chefredaktör på dagen.

I Bohuslän så tältade vi på Lysekilstorg, dit tidningen Bohuslänningen kom och intervjuade oss. En mycket lugn dag i Bohuslän annars, så vi kan sammanfatta dagen "på Västfronten intet nytt..."

Vi ser fram emot morgondagen med allt vad den kan innehålla...


Inga kommentarer: