onsdag, juli 11, 2007

Halland, torsdag 12 juli, Varberg, Dag 10

Idag startade vi med kaffe och genomgång på LO-facken i Varbergskontor. Vi beslutade att bara göra uppsökeri med bilar idag och spara stan och gågängen till imorgon pga av att det är "Wheels and Wings" här i Varberg och då lär det vara omöjligt att ta sig fram per bil.

Sagt och gjort vi rullade iväg i ett stort antal bilar ut på dagens uppsökeri. Allt från Kungsbacka i norr till Träslövsläge söder om Varberg.

Det ihållande dåliga vädret med regn har påverkat oss mer än att vi blivit blöta, vissa vägar var översvänmade och gick inte att komma fram på så vi fick lägga om våra rutter för dagen lite granna. En av våra uppsökarbilar fastnade i gyttjan på en vattendränkt parkeringsplats. Dagens märkligaste syn fick väl Patrik, Hotell och resturang fackets ombudsman, som såg en husvagn komma flytande!

Även idag har det varit stort intresse från media, som både ringt, besökt informationstältet och även följt med två av våra uppsökare i bussen ut på arbetsplatsbesök, kul!
Passar här även på att tacka Liv Landell för den jätte fina ledaren i GT 11/7.


Vi har idag besökt 178 arbetsplatser

Totalt har vi hittills besökt 1498 arbetsplatser


/ Daniel P, Daniel S, Victor, Sara, Micke och Anna :o)

1 kommentar:

Anonym sa...

Herrejösses vad sjuk jag blir efter att vara med där ute! Det hade varit femte året i rad för mig. Istället står jag och skrapar tejp inne på Svenska Mässan.

Saknar hela gänget!

Kramar, Nicke