onsdag, juli 18, 2007

Göteborg Onsdag 18 juli, Dag 14 Sista dagen!

Dagen började med att vi var med i tv4:s lokala morgonnyheter, med ett positivt och informativt inslag från gårdagen. Se inslaget på http://tv4nyheterna.se/2.139?videoId=1.141740

Vi samlades i Bältesspännarparken för sista gången i år och delade upp oss i uppsökarlag, fördelat på tre bilar och två gåpatruller. Bilarna åkte till Kållered, Bäckebol, Freeport, Redbergsplatsen och till Gothia cup-fotbollsplaner utanför centrum.
Gåpatrullerna fortsatte där de slutade igår i innerstan och Nordstan.

Vi träffade inte på några allvarligare problem under dagens arbetsplatsbesök. Även i tältet var det ganska lugnt, ett antal enklare frågeställningar som vi kunde lösa på plats och lite telefonarbete.

I och med att det var sista dagen idag så hade vi "tälttömning". Vi delade ut alla våra små reklamartiklar, kolor och små Jobba-broschyrer. Lena från Hrf delade ut Handels svettband och dom gick som smör i solskenet.

Förutom inslaget på tv4 så var det även en liten artikel i Metros Göteborgsupplaga om Facket i sommarland. Årets kampanj är avslutad men enligt uppgift så kan Metro ha´med en större artikel imorgon, så håll ögonen öppna!

Ett STORT Tack till alla Er som varit med och gjort denna kampanj möjlig, ha en fortsatt skön sommar, vi ses nästa år igen!!!

Vi har idag besökt 171 arbetsplatser

Totalt under kampanjen har vi besökt 2334 arbetsplatser


/ Anna och Anna :o)

Inga kommentarer: