torsdag, juli 08, 2010

DAG 8 / Torsdag den 8 juli, Uddevalla

Idag blev det stadsmiljö för både informationstältet och uppsökarna och det märktes. Vi träffade inte så många sommarjobbare och det var fler året runt arbetsplatser, vilket ofta betyder mindre strul. Vi hade även uppsökare som var på Torp köpcenter, där de fick så positiv respons av en arbetsgivare, att det ledde till att han bjöd in oss att komma och hålla introduktion för samtlig personal framöver.

Vi hade många besökare i tältet som kom och hade en hel del seriösa frågor. Många av frågorna berörde If/Metalls avtalsområde, vilket faktiskt är lite ovanligt förekommande i informationstältet. Något som för övrigt drog mycket intresse till tältet, var vår knappmaskin som funkade igen. Det är uppenbart att både barn och vuxna tycker det är väldigt kul att göra sina egna pins.


Idag var första dagen vi hade lite dåligt väder, men vi ska verkligen inte klaga efter sju dagar med kanon sommarväder, lite regn skadar inte. Men det såg väldigt roligt ut när alla snabbt samlade sig under och runt tältet när det började regna.Jag lyckades fånga detta på bild men alla ser så glada ut trots regnet.

Idag har vi besökt 227 arbetsplatser,
sammanlagt har vi hittills besökt 1597

Inga kommentarer: