fredag, juli 16, 2010

DAG 14 / Fredag den 16 juli, Varberg

Fredag och sista dagen på sommarturnén i Västsverige!

Igår hade vi 2222 besökta arbetsplatser, och det får mig att tänka lite på siffran 2. Alla goda ting kommer ju i par sägs det! Undra om det stämmer, för idag gick Fredrik(känd ifrån tv) och jag ihop. Om du är arbetsgivare och ser att vi kommer in i din butik skulle du då tycka att alla goda ting kommer i par??? Ja får vi nog säga ändå, för dom flesta blev relativt glada när vi visar vår "bonnabrända" ansikten. Och idag gav vi till och med några foldrar till en chef som vill ha, "bra å ha" sa han på sin halvcharmiga bockstensdialekt;)

Sedan är det så att vi har haft 2 st ombudsmän med oss hela veckan, Micke ifrån Handels och Morgan ifrån IF Metall. Glada och trevliga, som helan och halvan eller kanske lite mer som helan och en tre kvart! Och där snackar vi om 2 st goda ting!

Men nu är det slut på det roliga, tack till alla som har varit med och möjligt gjort denna turnén och tack till alla trevliga sommarjobbare, arbetsgivare vi har träffat! Vi kommer tillbacka nästa år, precis som diggiloo turnén fast bättre, roligare och mer underhållande!


(dagens blogginlägg är skrivit av uppsökare Petter)

Idag har vi besökt 168 arbetsplatser,
sammanlagt har vi hittills besökt 2390

Inga kommentarer: