torsdag, juli 15, 2010

DAG 13 / Torsdag den 15 juli, Varberg m kring samhälle

Idag organiserade LO-distriktet i Västsverige sitt informationstält i centrala Varberg, med avsikt att frälas dom sommarjobbande ungdomarna på olika arbetsplatser runt om bockstensmannens rike.Dagen började med ösregn och slutade i solsken :o)


Glädjebilarna gick emot Varbergs yttre områden så som Frillesås, Åsa, Träslöv etc...

En av grupperna skulle så här i efterhand kanske haft Animal Chanel med sig då dom fick agera djurpolis på Kurortens Hotel. En ensam liten rädd vovve hade hittats. Den unga tjejen i kiosken som hade "fångat" hunden insåg väldigt snabbt att Petter och Fredrik var två pålitliga personer, så hon lämnade båden hunden och hela kiosken i deras händer! Tur att man inte är tjuv, sa Fredrik (känd från tv). Polisen blev inkallad och det hela löste sig smidigt...Så jo då, på LO är vi djurvänner OCKSÅ!

Vi är ju även då sommarjobbarens bästa vän och besökte en massa arbetsplatser. En av dem var Fun City, vilket på förhand vi visste skulle skilja sig ifrån dom flesta andra. Inte bara för att dom har mer eller mindre bara har sommarpersonal och då väldigt många, men även för att dom inte gillar när vi kommer oanonserat. Men efter lite duttande och dattande så var det löst. Många ungdomar var där och trevliga var dom med! Och tydligen tyckte dom att det var lite varmt men annars var dom nöjda! "Köp en fläckt sa jag", ja med det är klart sa Maria på FC. Gött, då var det löst, eller ja inte löst kanske men man kan ju inte begära att ledningen på FC ska kunna styra över solen(men tänk om, fan vad många problem vi skulle kunna lösa)! Så tummen upp på Fun City :)


Ja ha, snipp snapp snut, så vara sagan slut.... eller nja, en dag till det ju;)

/Petter en i gänget fackligt(bli en du med) aktiva och uppsökare

Idag har vi besökt 91 arbetsplatser,
sammanlagt har vi hittills besökt 2222

Inga kommentarer: