lördag, juli 14, 2012

Final dag!

Finaldagen utspelade sig i år fredag den 13 juli i Ullared och informationstältet fick välbehövlig vila och behövde inte stå ute i regnet då vi fick ha vårat informationsbord INNE på GeKå´s.

Uppsökarna besökte samtliga arbetsplatser i central delarna av Ullared om man nu kan säga så om detta lilla fina samhället men många butiker, cafeér och restauranger finns det samt en camping.

Detta är Sveriges enskilt störtsa turistattraktion vilket gjorde att vi också stod och delade ut informationsmaterial till alla köpglada semesterfirare och pyttsade ut det sista vi hade av skojiga saker från bussen.

Sammafattingsvis så kan vi konstatera att dessa veckor har varit lyckade i år igen. Vi har besökt ca 2000 arbetsplatser och pratat med tusentals människor både på arbetsplastserna och i vårt informationstält. Det har varit både roligt och nedslående om vart annat. Vi har träffat betydligt fler sommarjobbare i år än tidigare år och de flesta verkar ha det okej. Men dom som har haft dåliga vilkor har haft det dessto värre.

Jag vill med dessa rader också passa på att TACKA ALLA DE SOM VARIT MED OCH MÖJLIG GJORT DENNA TURNÉ! Tillsammans gör vi skillnad!

STOR KRAM/Anna Palmér
LO-distriktet i Västsverige

Inga kommentarer: