onsdag, juli 11, 2012

Falkenberg mm mm mm...

Idag har vi träffat många sommarjobbare på en hel mängd olika ställe förutom Falkenberg som var "huvudorten" för dagen. Vi har haft fyra bilar som har rullat fram till bland annat Glommen, Getinge, Kvibille, Ugglarp och samtliga campingar, jordbussförsäljare i och runt Fkbg mm.

Många långa och mycket positiva samtal har skett under dagen och förutom alla dessa möten och informationsspridande har vi skrivit in 11 nya medlemmar till fyra olika fackförbund, vilket bara är "bonus" då detta inte är huvudsyftet med vår sommarturné.

Mycket folk i rörelse i Falkenbergscentrum vilket gjorde att vi hade en del samtal även i informationstältet idag och självklart lite pinstillverkning.

Det känns som om det har skett en förändring mot tidigare år, det är en generellt positivare inställning till facket och vad vi håller på med, flera personer kommer fram till tältet och "Hejjar på oss" och tycker det är bra att vi är ute och informerar. Detta har vi upplevt under samtligta veckor som vi varit ute nu, vilket verkligen värmer i hjärtat!

Har idag också mottagit direkt mail och samtal som ett resulat av förra veckans uppsökeri i Bohuslän, det känns verkligen att vi gör skillnad tillsammans och hjälper människor. Det är sånt som gör att man jobbar vidare med förnyad energi.

Imorrn är det Varberg som får besök av oss :o)

Inga kommentarer: