torsdag, juli 21, 2011

Fredag den 15 juli


Lite överallt och huller om buller uppsökeri blev det idag. Vi slog inte upp något informationstält utan, gav oss iväg i fem bilar åt olika håll i Halland för att besöka arbetsplatser vi inte hunnit med under veckan. En bil besökte arbetsplatser från Halmstad utmed kustvägen upp mot Falkenberg, en bil rullade i Falkenberg med ytterområden, två bilar åkte norrut mot Kungsbacka och själv körde jag bussen utmed kustvägen från Varberg till Kungsbacka och stannade på alla campingar som jag passerade.

Vi mötte många sommarjobbare idag, de flesta hade precis börjat, det va lite si och så med anställningsbevis men annars var det inga större utropstecken.

Detta var sista dagen på vår Västsvenska tre-veckors turné, som jag kan sammanfatta som tre väldigt positiva veckor. Många goda, glada enegagerade uppsökare som har möljlig gjort denna turnen och vädret som har varit på vår sida och förgyllt tillvaron för oss alla. Vi har inte sprungit på så mycket tokigheter men det kan ju bero på att det var färre sommarjobbare i år eller att de inte kommit igång ännu...

Tackar med dessa rader för denna gången och håller nu tummarna att all information som vi givet och spridit ska göra så att så få sommarjobbare som möjligt blir blåsta, lurade eller råkar illa ut och att deras första sommarjobb skall bli ett positivt minne för livet!


Idag har vi besökt 92 arbetsplatser,
sammanlagt har vi hittills besökt 2275.

1 kommentar:

Anonym sa...

ftuylklpgoimk [url=http://bit.ly/elancreditcard]elan credit card[/url] YPTEDELWWLVEQ