söndag, juni 21, 2009

Nu kör vi igen...

Hejsan och välkommen till bloggen för 2009 års upplaga av "Facket på sommarjobben"

Nu rullar vi igång på årets turné, för att besöka sommararbetande ungdomar runt i Västsverige och Halland. Under tre veckors tid, far vi fram med bussen som är fullpackad med informations material, tält och glada uppsökare! Vi börjar måndag den 22 juni i Göteborg/Brunnsparken och avslutar på fredag den 10 juli i Varberg.

Vi ställer upp våra informationstält på centrala platser i de städer och samhällen som vi besöker och delar ut informationsmaterial. I år har vi också med oss bärbara datorer,så vi tillsammans med ungdomarna har möjlighet att ta fram vad som gäller för just dem ang ex löner, arbetstider, kollektivavtal osv. Förutom informationstältet så kommer ett antal uppsökare att göra spontanbesök på alla möjliga arbetsplatser och prata med sommarjobbare m fl.

Ni kan följa oss på denna bloggen varje dag. Efter avslutad arbetsdag så skriver vi några rader om var vi har varit och om det är något speciellt kul, anmärkningsvärt, tokigt eller nått som har dykt upp på vår väg bland sommarjobbare i Västsverige...

Vi ses och hörs!
Anna Palmér :o)

Inga kommentarer: