torsdag, juni 27, 2013

Dag 4 i Borås, gissa vädret... ;o)

Första sommartorsdagen i Borås är vi självklart på plats med vårat uppsökargäng. Tältet fick vi i år ställa på Stora torget, vilket gjorde att vi fläckvis hade fin musikunderhållning när kvällens band sound checkade.

Radio Sjuhärad följde med ett uppsökargäng ut och kom även till vårt tält och gjorde en direkt sändning.

Fem bilar rullade iväg åt olika håll, en till Gällstad, en annan till Viared mm, en tredje till östra delarna och den fjärde till de västra delarna i Borås och en bil hamnade ända bort i Marks kommun.

Ett gäng gick runt i Knalleland och efter det vidare till Borås Djurpark där de träffade mängder med sommarjobbare ungdomar och djur. En annorlunda arbetsplats helt klart men ungdomarna verkade glada å nöjda. Där värvade vi också några medlemmar.

En sak som några av våra uppsökare reagerade över var inte ungdomarnas okunskap angående deras arbetsvillkor, utan av de vuxna och flera av arbetsgivarnas okunskap!

Idag har vi besökt 158 arbetsplatser. Vi avslutade dagen med att stanna kvar i "SommarBorås" som klarnade upp med blå himmel och sol, för att lyssna och titta på State of drama.

Inga kommentarer: