onsdag, juni 26, 2013

Dag 2 i Göteborg & Mölndal mm...

Idag har solen verkligen strålat på oss alla på många olika sätt. Förutom Göteborg så har vi varit i flera kranskommuner. Vi har träffat många sommarjobbare och haft bra samtal.
De flesta har varit positiva till vårt besök och informationen vi delat ut och hejade på att vi turnerar runt på detta sättet.

En reporter från tidningen Ny Tid följde med två av våra uppsökare ut och han dokumenterade och fotade,  detta ledde till flera bra diskussioner med de vi besökte och varför vi gör denna kampanjen.

Vårt informationstält var välbesökt idag också och några personer har kommit fram för att de ville gå med i facket, vilket är en positiv bonus i denna informationskampanj.

Hittills har vi besökt drygt 300 arbetsplatser på dessa två dagarna och pratat med mängder av människor, tyvärr inte så många sommarjobbare som vi hoppats på men betydligt fler idag än igår.

Påvägen hem i minibussen, som är fullt dekorerad med magnetskyltar om FACKET PÅ SOMMARJOBBEN och LO's 020-560056 nummer, så stannade vi vid ett rödljus, bredvid en "riktig" buss full med passagerare. Busschauffören vinkade för fullt å gjorde tummarna upp med ett så underbart skönt leende när han såg magnetskyltarna på vår lilla buss.
Härlig avslutning på en bra arbetsdag!


Inga kommentarer: