onsdag, juni 29, 2011

Onsdag den 29 juni/Göteborg, Kungälv, Marstrand mm...


Redan klockan sju hade några morgonpigga uppsökare träffats vid Centralstationen för att dela ut material/miniJobba till förbipasserande resenärer. Efter ett par timmar rullade deras bil vidare till Kungälv & Marstrand där de träffade mängder med sommarjobbare.

Ungefär samtidigt reste vi andra tältet vid Milleniumplatsen, utanför Stora Teatern i Göteborg. Därifrån åkte en bil till Sävedalen/Partille och en annan for Västerut, mot havet och badplatserna.

Ett gäng stannade kvar inne i stan där de delade ut material och lyssnade för Stora Resan-kampanjen. Uppsökarna som åkte ut mot havet stannade till på en mängd olika arbetsplatser, bland annat den trevliga hamburgergrillen på bilden, där de både pratade med personalen och gästerna.




Vid tältet bjöds vi på underhållning av orkesterspelande barn och ungdomar som kommit från olika delar av världen för att delta i Göteborgs Musikfestival. De åkte också runt på Paddan-båtar och spelade vilket väckte stor förtjusning hos alla som befann sig runt vallgraven.



Idag har vi besökt 149 arbetsplatser,
sammanlagt har vi hittills besökt 454.

Inga kommentarer: