onsdag, juni 29, 2011

Bland noshörningar och tygaffärer i Borås! :o)


Dagen började med så strålande solsken att Ernad bestämde sig för att det var bäst att ta lite solskyddskräm på huvudet. Detta förevigades på bild, dagen till ära fyller han också år, hurrra hurra hurra därför visar vi detta fina fotot på honom:o)

Efter ett uppstarts möte med det nya gänget, gav sig fyra bilar iväg åt varsitt väderstreck, ett gäng blev kvar inne i centrum där de gick runt på uppsökeri.

Ett gäng åkte direkt till Borås djurpark där de träffades massor av sommarjobbare som dom pratade med och delade information till. Vi har idag mött en hel del sommarjobbare men det har inte varit några större utropstecken, utan snarare ganska lugnt vilket man kan tolka på olika sätt...

Media har varit på hugget idag, vi har haft med oss både Radio Sjuhärad, Tv4 och Borås tidning. Samtliga följde med de olika uppsökarna när de gjorde arbetsplatsbesök.

Vi har gjort många "lyssningar" till Stora resan-kampanjen och detta fortsätter även ett gäng från Handels med ikväll. Så här långt har vi nog lyssnat på ett 100-tal ungdomar bara idag och mer lär det bli innan dagen är slut. Här ser ni när Mai lyssnar på två sommarjobbare, som arbetar som Cityvärdar för Borås kommun och stortrivs.


Idag har vi besökt 287 arbetsplatser,
sammanlagt har vi hittills besökt 741.

Inga kommentarer: