tisdag, juli 07, 2009

Dag 11 tisdag 7 juli Halmstad


Andra dagen på Halmstad torg men oj vilken dag vi hade, mer människor på torget och vi hade underhållning iform utav två hårdrocks band som spelade på eftermiddagen. Riktigt bra musik (om man gillar hårdrock å lite punk vill säga), vilket gjorde att flera stannande upp å lyssnade och vi fick också tillfällen till många bra samtal och delade ut massor minijobba.

Vi hade två bilar som rullade iväg åt varsitt håll för uppsökeri, den ena bilen åkte mot ett område som heter Flygstaden och den andra bilen åkte bland annat ut mot Östra stranden. Ett av uppsökerigängen fick besök av Hallands posten som intervjuade dem och följde med när de gjorde några arbetsplastbesök. Länk till artikel kommer när den är publicerad.

Vi hade även ett gäng som körde uppsökeri på kvällen i Laholm och på Mellbystrand. Många blev förvånade att vi kom så sent, men glada att de fick besök och det var mycket uppskattat med informationen. Vi har märkt på flera ställen att sommarjobbarna ofta inte kommer in förrän på eftermiddagen, så att gå ut och besöka arbetsplatser på eftermiddag och kvällar är inte alls dumt. Laholms posten mötte upp gänget och gjorde ett stort reportage om Facket på sommarjobben.
Tyvärr är det ännu inte publicerat på nätversionen, Laholms posten skrev däremot tidigare om facket på sommarjobben turnen. Läs artikeln här

Idag hade vi också med oss en riksdagsledamot, Magdalena Steiffert som var med ute på arbetsplastbesöken, hon tycker det var jätte kul att vara med.


Idag har vi besökt 151 arbetsplatser
sammanlagt har vi hittills besökt 1325


vid datorn´ Fredrik & Anna :o)

Inga kommentarer: