fredag, juni 30, 2006

Dag 5 i Göteborg

Veckan som började med hällregn och iskyla avslutades med solsken å värmebölja det var årets hittills varmaste dag när vi gjorde sista dagen med Facket i sommarland i Göteborg 2006.

Vi var sju uppsökare och två i tältet, allt som allt nio personer - mer kvalitet än kvantitet, alltså ;-). På Avenyn var det lugnare än tidigare dagar och ingen större rush i tältet.

De flesta hade nog sökt sig ut till havet (alternativt in i skuggan) denna soliga och heta dag och en stor del av dem vi träffade på inne i sta´n var turister... Men uppsökeriet var det bättre fart på - inte mindre än 159 arbetsplatser hanns med. Sammanlagt under veckan har vi besökt 869 arbetsplatser där vi pratat med ungdomar och arbetsgivare.

Åtskilliga sommar-och extraanställda ungdomar har fått information om sina rättigheter och en ochannan felaktighet har rättats till. Kul är också att vi lyckades täcka de geografiska områden vi planerat - trots visst manfall. En verklig hjälteinsats från de ganska få men ambitiösa som var med!!! TACK allihop - och lycka till när nu LO-turnén drar vidare mot Bohuslän och Halland!

Anna Johansson och Anna Palmer
Inlagt av Christian

Vi har hittills besökt 869 arbetsplatser

Inga kommentarer: